A hiányzó láncszem

Ben Churchill NK, Ecsedi Ákos
2018. 06. 10. 00:00:00
A hiányzó láncszem

Bemutatjuk az NK új applikációját a Live LiNK-et

Az  NK Live LiNK  egy új lehetőség a SpeedCoach GPS 2. adatfolyamához való on-line hozzáférésnek.

Az  NK Live LiNK  egy új lehetőség a SpeedCoach GPS 2. adatfolyamához való on-line hozzáférésnek. Az Internet és a mobil telefonhálózatok sávszélessége ( 3G, 4G ) valamint az okostelefonok lehetővé tették a multimédiás anyagok kvázi élő átvitelét ( streamelés* ) amely már a sportközvetítésekben széles körben terjed.  Addig, amíg a régi NK Link kapcsolat  a teljes történést  ( verseny, edzés ) követően tette lehetővé a komplett mérési anyag utólagos letöltését, az új NK Live Link applikáció   - mint a nevében is benne van -  élőben és folyamatosan tölti le az adatfolyamot  ( streamet )  a kezdettől a mérés végéig.

Az új NK Live LINK új dimenziókat nyit meg az edzők, nézők, követők számára. Az  applikáció okos telefonra installálva, megvalósítható a NET-en nemcsak a versenyek vizuális követése, hanem a mérésbe bevont  versenyzők  összes teljesítmény és technikai adatainak szinkron megjelenítése  a starttól a finisig.

     Az új NK Live Link applikáció júniusban érkezik. Valamennyi Training Pack szoftverrel  bővített SpeedCoach GPS 2. modell, kompatibilisnek tekinthető  és alkalmas az együttműködésre. Az első referencia verseny  az ez évi Függetlenség Napja Regatta lesz, ahol élőben mutatkozik be az új rendszer.

Az NK SpeedCoach GPS  2 használatához: rendelkezésre álló applikációk

 

- NK Live LiNK béta 
- NK LiNK 


Az NK Live LiNK béta a SpeedCoach GPS 2. adatok továbbításának béta verziója a fentiek szerint. 

Az NK LiNK a munkamenetek letöltésére, az adatok megtekintésére, az adatok exportálására és a firmware frissítésére szolgál. Az NK 2018 őszén megszünteti az NK LiNK alkalmazást, és ezeket a szolgáltatásokat beépítik az NK Live LiNK applikációba.  Amint az új NK Live LiNK alkalmazások elérhetők a Google Play Áruházban és az iOS alkalmazásboltban,  értesítést küldünk.. 

 

 

* A streaming, vagy streamelés egy olyan folyamat, amely során egy multimédiás állományt anélkül tudunk lejátszani az interneten keresztül, hogy előtte letöltenénk azt.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír újdonság
blog comments powered by Disqus
HOT product !

 NK Empower mérő tulipán

Mérési lehetőségek : 

  • Vízfogási szög
  • Szabadítási szög 
  • Csapáshossz
  • Effektív csapáshossz
  • Erő
  • Teljesítmény
  • Csapásonkénti munka
  • Átlagmunka csapásonként
Gyártók
NK katalógus

http://www.nkhome.com/pdfs/NK_RowingCatalog_lowRes.pdf

Töltse le legújabb NK katalógusunkat

Legnépszerűbbek
Kestrel Wireless Datablogger

Speed Coach GPS SUP

SpeedCoach SUP ( VO2) mérés