Hírek, Újdonságok

Még két hétig lehet pályázni az NK támogatásra awww.nkhome.com oldalon. A pályázatokból kiválasztott 10 versenyző a legújabb SpeedCoach GPS 2 műszert kapja támogatásképpen a Training Pack csomaggal kiegészítve, 10 kiválasztott evezős program pedig 500 USD értékű adományt nyerhet NK termékekben. Részletek az oldalon..

 
 
 
NKHOME.COM
 
 
SpeedCoach GPS  HR

Sebesség-, csapásszám- és pulzusmérés  vezetékezés  nélkül

Az új SpeedCoach GPS HR a beépített 5 Hz-es GPS modul és a gyorsulásmérőn alapuló SURGE RATE technológia segítségével, precíziós pontossággal képes szolgáltatni  a hajó mozgásának alapjellemzőit    ( távolság sebesség csapásszám ) és az ezekből származtatható paramétereket a menüből választható egységekben. A Bluetooth mellkasi öv segítségével az ősszetartozó pillanatnyi pulzusértékek és teljesítmény paraméterek együtt jelennek meg a kijelzőn és együtt  kerülnek tárolásra a készülék memóriájában.

A gyártó közlése szerint a készülékhez más POLAR vagy GARMIN gyártmányú mellszíjak nem használhatók, illetve a készülékhez adott szíj más gyármányú órákhoz  ( kivétel  iPhone 4S és felett ) és a SpeedCoach XL sorozathoz  nem használható.

SpeedCoach GPS mérési lehetőségek

A SpeedCoach GPS-nek négyablakos display felosztása van. A következő két ablak tartalma elsődleges mérés, mindig ott a képernyőn:

 • Csapásszám
 • Sebesség/500 részidő

Az alsó kettő az  ún.  “flex” ablakok tartalma az alábbiakból választható:

 • Pulzus
 • Eltelt idő
 • Távolság
 • Átlag sebesség/500 részidő
 • Kumulált csapásszám
 • Csapásonkénti távolság

 

Üzembe helyezés a mérés indítása

A műszert a mellékelt gyorsrögzítővel a lábtartóhoz szíjazzuk, vagy bepattintjuk a korábban kiépített dokkolóba. A mérés az első csapással indul és csapásonként frissül, de lehetőség van átlagolásra a nyugodtabb kijelzés érdekében. A mért/számított értékek kijelzésre és választástól függően tárolásra kerülnek a 200 elemes belső memóriában.

Kijelző, kezelés

A praktikusan a készülék tetejébe épített négy  nyomógomb  könnyű kezelhetőséget biztosít 

start/stop gomb megnyomásával illetve nyomva tartásával az óra törölhető és készenlétbe helyezhető

A menu gombbal a menüt hívhatjuk be, illetve a kiválasztást nyugtázhatjuk

A „fel”-„le” gombokkal navigálhatunk, a menüben és a flexibilis ablakban.

A készenléti állapotból az időmérés beavatkozás nélkül, az evezés megkezdésével indul és a stop gombbal állítható le.

A kijelző nagy fényerejű és felbontású  grafikus kijelző,  amely tökéletesen olvasható még ragyogó napfényben is. Alkonyatban az automatikus  háttér világítás elég  erős még teljes sötétben is, és órákig működőképes marad  az  újra tölthető  telepről

Újratölthető telep

Az újratölthető telep  két  újratöltés között 5-8 óra evezést tesznek lehetővé ( függ a háttér világítástól ) A rugalmas USB újratöltés megengedi töltő-elosztó  használatát a  tárolószekrényben ha szükséges.

 

Választható sebesség mérési mód  

A SpeedCoach GPS lehetővé teszi a vízhez viszonyított mérést is jeladó propellerrel felszerelt és bekábelezett hajóban. Azoknak az evezősöknek, akik előnyben részesítik a vízhez viszonyított méréseket,  lehetőségük van  a preferált  teljesítmény adatot  választani bármelyik hajóban. A beállított mérési mód a kijelző felső sávjában jelenik meg. Újdonság a felső sáv bal oldalán megjelenő napi idő

 

Kivitel

A készülék vízálló, kicsi és könnyű, kb. 150 gr.  gumivédővel együtt. A  rögzítése a mellékelt gumipánttal és dokkolóval  vagy fix konzollal lehetséges. A készüléket mellkasi övvel, töltővel, gumi rögzítővel, rendelhető színű ütésvédő gumiborítással, szállításhoz zipzáras tokkal és nyakba akasztható zsinórral szállítjuk. A készülékre a gyártó két év garanciát biztosít

blog comments powered by Disqus
HOT product !

 NK Empower mérő tulipán

Mérési lehetőségek : 

 • Vízfogási szög
 • Szabadítási szög 
 • Csapáshossz
 • Effektív csapáshossz
 • Erő
 • Teljesítmény
 • Csapásonkénti munka
 • Átlagmunka csapásonként
Gyártók
NK katalógus

http://www.nkhome.com/pdfs/NK_RowingCatalog_lowRes.pdf

Töltse le legújabb NK katalógusunkat

Legnépszerűbbek
Kestrel Wireless Datablogger

Speed Coach GPS SUP

SpeedCoach SUP ( VO2) mérés